SCALE

Uitgebreid onderzoek heeft geleid tot het ontwerp van deze verlichting. De Scale is een kroonluchter gemaakt van voorgevormde en met de hand walste metalen schaaldelen. Een dubbele lichtbron biedt de mogelijkheid om over te schakelen van sfeerverlichting naar functionele verlichting.

De Scale is ontwikkeld in verschillende afmetingen en afwerkingen. In het Aluminium in het wit en zwart of uit massief messing.

Formaforte Scale 900 Bottom
The Scale

Symmetrie 2.0

De materialen die wij geselecteerd hebben, zijn gekozen op basis van hun eigenschappen. Eigenschappen die normaal, in de vormen waarin wij ze allemaal kennen, helemaal niet zichtbaar zijn. Wij zien het als een uitdaging deze eigenschappen uit het materiaal naar boven te halen. Dit kan zijn door het te polijsten, op te ruwen, chemisch te bewerken of iedere andere techniek die van toepassing is op het specifieke materiaal.

De naam Frame is niet toevallig gekozen – het armatuur lijkt op een kunstwerk dat aan de muur kan hangen of op zichzelf kan staan, met een centrale cirkel die fungeert als een artistiek raamwerk. Deze cirkel is gemaakt van zorgvuldig geselecteerde materialen, die ieder met hun unieke afwerking ingelijst zouden moeten worden.

Stunning Scale

Vind jouw dealer

Projects

Make your space useful and different

Experience of over 10 years of successful projects on creating unique and modern interior designs all over the world.

New Interior Design Trends

Learn More

Ambiance verlichting en functionele lichtmodule.

Technologie

Sfeerverlichting: PowerLED
Lichtmodule: 240 LED/m 97+cri

Specificaties

Diameter: 610 mm
Diameter: 900 mm
Diameter: 1300 mm
Gewicht: 18 – 55 kg

Formaforte Scale White black Rim

Go to shop

The Frame

Opvallend door camouflage!

In de wereld van interieurdesign draait alles om het vinden van dat ene perfecte stuk dat niet alleen functioneel is, maar ook een statement maakt.

Een van de opvallende kenmerken van de Frame is zijn configurabiliteit. Dit betekent dat je de materialen en coatings kunt aanpassen aan de behoeften van je ruimte. Of je nu sfeer wilt bieden in een kleine ruimte of een grote muur in je interieur wilt accentueren, de Frame past zich moeiteloos aan. Dit maakt het een veelzijdige keuze voor zowel design professionals als voor verschillende soorten interieurs. Van appartementen tot kantoren en alles daartussenin.

Het design is door deze veelzijdigheid gevormd. Door het minimalistische ontwerp kan de Frame worden geïntegreerd in zowel minimalistische, Scandinavische, hotel chique, industriële als klassieke interieurs. Het armatuur past zich aan de omgeving aan en is toch niet bang om op te vallen. De centrale cirkel trekt onmiddellijk de aandacht en fungeert als een artistiek middelpunt in de ruimte.